Vi söker Mättekniker!

Liljas Plast AB – MÄTTEKNIKER till bolag i framkant

Liljas Plast-gruppen består utöver moderbolaget Liljas Plast i Hillerstorp av Polymed Hygienic, BoBe Plastindustri, Polymega och Liljas Plastic i SuZhou (Kina). Totalt sett omsätter gruppen ca 260 MKR. Samtliga bolag har en hög automatiseringsgrad och våra kunder återfinns bl a inom personlig skyddsutrustning, förpackningsindustri, fordonsindustri och medicinteknik. Moderbolaget Liljas Plast i Hillerstorp har 50 anställda och omsätter ca 130 MKR. Vår nya anläggning som omfattar ytterligare 3000 kvm produktions- och lageryta är nu i full bruk och under våren 2020 flyttar hela vår verksamhet in under samma tak. Läs mer om oss på www.liljasplast.se

Sista ansökningsdag: 2019-06-10

Vi fortsätter växa och under våren 2020 kommer hela vår verksamhet finnas under samma tak. Utbyggnaden av vår nya anläggning på Kävsjövägen är påbörjad!

Är du talangen inom Mätteknik som vill vara med på en fortsatt
spännande och utvecklande resa?

– Då kan du vara helt rätt för oss.

Du blir en viktig spelare i arbetet att fortsatt kvalitetssäkra våra produkter och produktionsceller. Vi har nyligen investerat och installerat en helt ny mätmaskin Mitutoyo, Crysta Apex S574 som kommer göra skillnad i vårt arbete med optimering.

I nära samarbete med kvalitetsansvarig, marknad och produktion kommer du bl a att arbeta med mätning av utfallsprover och produktionsartiklar, genomförande av MSA och kapabilitetsstudier. Du blir ett stöd i våra tillverkningsprocesser vid tolkning av ritningsunderlag och instruktioner. Vid uppstart av nya projekt är dina insatser inom mätteknik en viktig del. Du kommer också arbeta med kalibrering och vi ser gärna att du blir drivande i utvecklingen av arbetet i Rektron, som är vårt system för mätning i produktion.

Vi erbjuder dig ett formbart och variationsrikt arbete i ett team med stark sammanhållning där dina insatser direkt kommer göra skillnad!

Vem är du?

Vi ser gärna att du som söker har ett tydligt intresse för mätteknik. Du har en god mätteknisk förståelse antingen genom din tidigare erfarenhet eller genom utbildning. Som person krävs att du är noggrann, strukturerad och ordningssam då tjänsten kräver en hel del detaljfokus. Du kan uttrycka dig bra på svenska och engelska i både tal och skrift. Tidigare erfarenhet från plastindustrin är meriterande.

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Liljas Plast med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Anna Andersson 072-549 03 00. Du ansöker till tjänsten på www.finnvedensaljkraft.se. Sista ansökningsdag är 10 juni. Välkommen med din ansökan!