Vi söker Ställare till Hillerstorp

Ställare till bolag i framkant

Vi söker ställare till vår verksamhet i Hillerstorp. Vi håller på att flytta in i våra nybyggda lokaler och behöver förstärka ställarteamet.
Du är tekniskt kunnig, kvalitetsmedveten och har ett driv och en vilja att utveckla dig själv och våra processer.
I dina arbetsuppgifter ingår bl a att byta verktyg, ställa och optimera maskiner och robotar i vår moderna maskinpark.

Du har god verktygskännedom, kunskap i robotprogrammering samt erfarenhet av provkörningar. Har du dess utom erfarenhet av silikonformsprutning är detta meriterande.
Du har goda kunskaper i svenska och gärna kunskaper i engelska. Arbetstid dagtid, alternativt kvällsskift/nattskift.

Vi är ett team med god laganda och för engagerade och ansvarstagande medarbetare finns goda möjligheter att både vara med och påverka samt även till personlig utveckling.

Har du ytterligare frågor kring tjänsten, kontakta produktionschef Patrick Lagerstedt på
tel 0370 – 37 50 07 eller vår tekniske chef, Frank Lagerström på tel 0370 – 37 50 11.
Din ansökan skickar du till marita.kallman@liljasplast.se. Senast den 17 maj vill vi ha din ansökan. Vi intervjuar fortlöpande så vänta inte för länge.

Liljas Plast-gruppen består utöver moderbolaget Liljas Plast i Hillerstorp av Polymed Hygienic, BoBe Plastindustri, Polymega och Liljas Plastic i SuZhou (Kina). Totalt sett omsätter gruppen ca 270 MKR. Samtliga bolag har en hög automatiseringsgrad och våra kunder återfinns bl a inom personlig skyddsutrustning, förpackningsindustri, fordonsindustri och medicinteknik. Moderbolaget Liljas Plast i Hillerstorp har 55 anställda och omsätter ca 130 MKR. Läs mer om oss på www.liljasplast.se