Vi söker Teknisk Säljare. Läs mer om tjänsten här..

Liljas Plast-gruppen består utöver moderbolaget Liljas Plast i Hillerstorp av Polymed Hygienic, BoBe Plastindustri, Polymega och Liljas Plastic i SuZhou (Kina). Totalt sett omsätter gruppen ca 260 MKR. Samtliga bolag har en hög automatiseringsgrad och våra kunder återfinns bl a inom personlig skyddsutrustning, förpackningsindustri, fordonsindustri och medicinteknik. Moderbolaget Liljas Plast i Hillerstorp har ca 55 anställda och omsätter ca 130 MKR. Vår nya anläggning som omfattar totalt 9000 kvm med produktion, lager- och kontorsyta är i fullt bruk under våren 2020 och då flyttar hela vår verksamhet in under samma tak. Läs mer om oss på www.liljasplast.se

Liljas Plast AB – TEKNISK SÄLJARE

Dina insatser blir en mycket viktig del i utvecklingen av våra affärer för hela Liljas-gruppen. Du tillhör vårt säljteam med placering på Liljas Plast i Hillerstorp och tillsammans finner vi vägar för en bra fördelning av kundansvaret. Som TEKNISK SÄLJARE blir du den drivande länken från kontakt med kunden, beräkning av kalkyl/offert, leverantörskontakter för inköp av t ex verktyg/material, koordinering av testkörning & uppstart till leverans och uppföljning.

Under processens gång har du stort stöd av vår teknikgrupp bestående av bl a konstruktion, produktionsteknik, planering och kvalitet. Våra befintliga och potentiella kundgrupper finns placerade i Sverige och vi tror det är realistisk för dig att vara ute hos kund ca 2 dagar/vecka. Vi arbetar i affärssystemet Pyramid som tillsammans med MS Office blir viktiga verktyg  i ditt arbete.

Vid uppstart tar vi fram en introduktionsplan inkluderat sambesök och verksamhetsgenomgång helt anpassad efter Dig och dina behov.

Vem är du?
Vi söker dig som i första hand har erfarenhet av t ex kundorienterad projektledning/produktionsteknik inom industrin samt en god affärsmässig förståelse. Har du arbetat inom branschen för formsprutning /automation är det en stor fördel. Vi värderar dina tekniska kunskaper och ditt personliga engagemang mycket högt.

Du har ett väl utvecklat affärssinne och trivs med att ta egna initiativ.  Social förmåga, initiativrikedom och resultatorientering är andra viktiga egenskaper för att skapa långsiktiga relationer med både kunder och interna medarbetare.

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Liljas Plast AB med Finnveden Säljkraft. För mer information om tjänsten kontakta rekryterare Anna Andersson tel 072-549 03 00 eller Mikael Rask tel: 070-675 43 67. Välkommen med din ansökan via www.finnvedensaljkraft.se. 

Ansök gärna snarast, då vi arbetar med löpande urval – dock senast 9 december.

Vår nybyggda anläggning i Hillerstorp står helt klar under nästa år 2020! Med starkt teknikfokus, hög servicenivå och snabba beslutsvägar är vi kundens förlängda utvecklingspartner.

Sista ansökningsdag 2019-12-09 Plats: Hillerstorp

LILJAS + PLAST = INNOVATION

Välkommen på en fortsatt spännande resa tillsammans med oss!