Bli vår nya produktionsplanerare

Med stort fokus på den senaste tekniken tillsammans med ett utvecklande & trivsamt arbetsklimat står vi starka. Efter många år med gott samarbete går vår nuvarande Planerare i pension. Vi söker därför dig som med talang & intresse vill ta över rodret och utveckla rollen vidare i vår tillväxtresa.

 

I rollen som PLANERARE blir du en mycket viktig kugge i vårt Produktionsledningsteam bestående av order/support, produktionsledare och lageransvarig för att säkra ett effektivt produktionsflöde genom hela processen. Du ansvarar för att planera ca 80 resurser fördelat på formsprutor, monteringsstationer och externa operationer. Du avropar material och komponenter efter satta beställningspunkter och ledtider där du kontinuerligt uppdaterar systemet med rätt information vid förändringar. Du medverkar i projekt- och produktionsmöten och din överblick/input blir viktig för övriga att ta del av. Vi arbetar i affärssystemet Pyramid som tillsammans med nya effektiva IT-verktyg blir ett viktigt stöd för dig. Liljas Plast kan erbjuda dig en kreativ och lösningsinriktad miljö där du har stora möjligheter att utvecklas och sätta dina egna avtryck för påverkan. Vi är måna om att ge dig en genomarbetad introduktion och möjlighet till utbildning som anpassas efter just dina behov. Allt för att kunna ge de bästa förutsättningarna för att behålla drivkraften och utvecklas både i sin yrkesroll och som människa.

DIN PROFIL
Vi söker dig som har erfarenhet från Produktionsplanering inom tillverkande industrin. Du är van att hantera både mänskliga och maskinella resurser i ditt dagliga arbete och är bekväm med att vara den som planerar och informerar. Det är viktigt att du är strukturerad och van att prioritera dina arbetsuppgifter. Förmågan att arbeta självständigt finns hos dig men du gillar också att tillhöra ett team med stark laganda. Du har en god förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer då kontaktytorna i rollen är många. Du bör ha god vana att arbeta i affärssystem och har du kunskap och/eller intresse i framtidens digitala IT-verktyg är det av stort värde. Ta chansen att bli en viktig pusselbit i en verksamhet som växer och utvecklas! Välkommen med din ansökan.

KONTAKT
I denna rekrytering samarbetar Liljas Plast med FindMood. Ansök här
Ansvarig rekryterare är Anna Andersson, 0708-94 11 01.
Ansök gärna snarast då vi påbörjar löpande urval men senast vill vi ha din ansökan under vecka 6.
Varmt välkommen med frågor eller funderingar på vägen.